Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.08.2011 19:49 - Организмът има нужда от йод! Разберете защо!
Автор: sibircho Категория: Новини   
Прочетен: 5466 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 16.04.2014 21:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Днес всички говорят за дефицита на йод и колко е вредно това за човешкия организъм. Това не е за учудване. Голямата част от хората живеят далече от морето и практически не употребяват морски продукти в храната си. Тези продукти обаче са единствения пълноценен източник на йод. Много от нас престанаха и да използват йодирана готварска сол, тъй като я считат за по-лоша от обикновената. 


Животът се е зародил в океана, а йодът е един от главните морски микроелементи. Той играе ключова роля в жизнената дейност на всички живи организми, включително и на човека. Без йод се прекратява образуването на енергия, спират процесите на растеж и развитие, стремително се ускоряват процесите на стареене на целия организъм.

В настоящия момент на пазара няма недостиг на препарати, съдържащи йод. Но, за съжаление, голямата част от тях съдържат само и единствено йод, а много от тях – йод в неорганична (т.е. в потенциално токсична) форма. Но сам по себе си йодът не може напълно да реши последствията от дефицита на йод. Необходими са му помощници за оптимална биоусвояемост.

Новият биологично активен препарат «Витайод» на Корпорация «Сибирско здраве» съдържа в своя състав уникалният органичен минерален комплекс Тиротонин™. Той не просто запълва дефицита от йод, но води до комплексна нормализация на работата на щитовидната жлеза, с която са свързани и голямата част от вредните последствия на йододефицита.

Първо - в състава на този природен комплекс влиза органичен йод в състава на стандартизиран екстракт от червена ламинария и спирулина в препоръчаната лечебно-профилактична доза.

Второ - в състава на комплекса Тиротонин™ влиза органичен селен, без който е невъзможно включването на йода в хормоните на щитовидната жлеза. Не можем да подценим важността на този компонент, тъй като без селен, даже и най-голямото количество йод ще е безполезно – в нашия организъм той работи само в състава на хормоните.

Трето – екстрактът от гинко билоба, който регулира кръвообръщението в щитовидната жлеза и така нормализира обмяната на нейните хормони. При нарушенно кръвообръщение, което се среща при голяма част от хората на средна и зряла възраст, йодът също не би могъл да работи.

image

Сибирско здраве продължава да работи за вас и да разработва най - иновативните и екологично чисти продукти за здраве и дълголетие!!! Благодарим ви че посетихте нашия блог и ви пожелаваме сибирско здраве за да се наслаждавате на живота в цялата му красота!!!

image


За контакти и повече информация и за други продукти виж сайта:
www.sibirskozdrave.com

 








Гласувай:
0



1. vostroto - :)
23.08.2011 11:18
Не съм забелязал хората, живеещи край морето да са по-дълголетни от другите... Но съм забелязал, че балканджиите са по-дълголетни от равнинците
Привет!:)
цитирай
2. анонимен - get #1 rsimple seoankings with simple plugin without being affected by any Google Updates
03.11.2012 22:10
Would you like to discover the secret how I’ve achieved multiple number 1 ranking positions for my wordpress website with simple seo plugin without being affected by any Google Updates?

And how you can get same results for your sibircho.blog.bg wordpress site and finally start to get tons of laser targeted traffic from search engines and get lot more sales...

I’ve set up a webpage where you can see my results (they’re impressive) and discover how I did it all here:

http://best-wp-seo-plugin.com

Now it’s important to note it’s got nothing to do with directories or article marketing or link building.

It’s just a simple plugin I used on my site, one which you can use on your sibircho.blog.bg website to help boost your rankings as well.

Find out more here:

http://best-wp-seo-plugin.com
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sibircho
Категория: Бизнес
Прочетен: 47856
Постинги: 7
Коментари: 2
Гласове: 7
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031