Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.08.2011 20:12 - Ракът - чумата на века!!! Нека се предпазим от нея!!! Разберете как ...
Автор: sibircho Категория: Новини   
Прочетен: 6134 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 27.08.2011 17:08


Ракът може да се нарече чумата на 21 век от която всяка година по целия свят умират милиони хора. Ракът се появява на клетъчно ниво. Той се ражда в клетка, която е “излязла от контрол”. Здравата клетка се дели само при необходимост, например в процеса на растеж на организма или ако трябва да се обнови тъкан или заздравее рана. При рака механизмът на регулиране на делението на клетките е нарушен и деленето им е непрекъснато.
Израждането на здравата клетка в ракова, в много случаи, разбира се не е внезапен и неудържим процес. Какво именно става в организма и как клетките стават злокачествени, все още не е изяснено докрай. Опростено процесът може да се представи така:

  • Гените на здравите клетки под въздействието на канцерогени (вещества, способстващи израждането на нормалните клетки в ракови) са поразени остро или хронично. Голяма част от нарушенията поначало са безобидни и практически не влияят на правилното функциониране на клетките. Вредните въздействия могат да подтискат клетъчната възстановителна система. За възстановяването и при необходимост, унищожаването на увредените клетки отговарят редица контролни гени. Процесът на възстановяване се подпомага от растителни вещества (такива като флавоноидите, каротина и др.), способни да обезвредят канцерогените.
  • В последствие в организма се натрупват все повече такива увредени клетки. При много от тях вече отсъстват и някои от контролните гени. Увредените клетки имат способността да се делят, предавайки генната увреда на дъщерните клетки. Така в организма се развива предракова ситуация. По оценки на специалистите е необходимо да отсъстват не по-малко от 6 контролни гена, за да започне клетката  окончателно да се изражда.
  • Предраковата клетка все по-бързо се превръща в злокачествена. Когато изчезне всякакъв контрол, тя започва безпрепятствено да се дели. При това действие, така наречените ракови гени стават преобладаващи и нормалните гени в раковата клетка не могат да изпълняват своята функция.
Решение за предпазване от коварната  болест вече има. И то не само за предпазване, а и за лечение на болестта и изчистваен на раковите клетки от организма. То се нарича Новомин. Огромният опит в клиничното използване на Новомин (над 2000 болни със злокачествени новообрузования) даде възможност да се регистрират следните въздействия:
Намалява неколкократно процента на следоперационните усложнения; Намалява процента на пораженията от облъчването при радиотерапия; Намалява токсичните реакции при химиотерапия; Повишава клиничната ефективност при химиотерапия и радиотерапия; Намалява риска от развитие на метастази; Подобрява показателите на костния мозък и имунитета при повреждане на химио - и радиотерапия; Намалява риска от поява на дифузна мастопатия; Повишава ефективността при лечение на язви на стомаха и дванадесето-пръстника; Профилактика на патологичните ефекти при радиоактивно облъчване; Подобрява качеството на живот на неизлечимо
болните.

image   image


Сибирско здраве продължава да работи за вас и да разработва най - иновативните и екологично чисти продукти за здраве и дълголетие!!! Благодарим ви че посетихте нашия блог и ви пожелаваме сибирско здраве за да се наслаждавате на живота в цялата му красота!!!

image

За контакти и повече информация виж профила.










Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sibircho
Категория: Бизнес
Прочетен: 47850
Постинги: 7
Коментари: 2
Гласове: 7
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031