Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.08.2011 11:39 - Изтощаването на организма и умората са главната причина за болестите. Ето как да презаредите организма си и да сте бодри!
Автор: sibircho Категория: Новини   
Прочетен: 2766 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 27.08.2011 17:07


 С мъка се събуждам сутрин, не ми се ходи на работа, през целия ден в офиса се старая да се ободрявам с кафе. Всичко ми омръзна. Искам само да спя и нищо да не правя. Съвсем нямам сили за нищо, а по-рано бях енергична и успявах да свърша хиляди неща през деня. Животът ми стана скучен, еднообразен и безлик... Какво ми е? Уморих се да живея. Помогнете ми да си върна радостта от живота,  енергията и здравето.

Това писмо е измислено. Но нещо подобно могат да напишат хиляди хора. Умора и вялост, отпадане, чести простудни заболявания, дълъг период на възстановяване, понижаване на умствената и физическа работоспособност, липса на концентрация - навярно много от Вас познават това състояние.
Защо страдаме от хронична умора?
Съвременната цивилизация, уви, не ни донесе здраве, независимо от големите успехи в областта на медицината, увеличената продължителност на живота, облекчаването на много битови процеси. Ние живеем по-дълго, но живеем ли по-добре? 
Причината - значителното снижаване на адаптационните възможности на  организма. Това се предизвиква от:
нарасналото ниво на емоционално и психическо натоварване;
хроничният дефицит на жизнено важни витамини и микроелементи;
безконтролната употреба на голямо количество лекарствени препарати;
замърсяването на околната среда с вредни за здравето вещества. 
Цивилизацията върви напред, а нашият организъм все още не е успял да се приспособи към новите условия на существуване. Но съвременната наука намира пътища за ефективно повишаване на адаптационните способности на организма. Освен това, в природата има всичко, което ни е необходимо и Корпорация за пореден път възползвайки се от природните дадености намери решение на проблема с умората и слабите адаптивни възможности на организма. Решението са продуктите Адаптовит и Панторал.

Растителните адаптогени, произведени по оригинална западна технология с приложение на принципите на съвременната фармакология и методите на математическото моделиране - това е уникалният енергомодулиращ комплекс "Адаптовит"!

 Природен биостимулиращ комплекс "Панторал" -съдържа цял ред биологично активни компоненти, които имат  биостимулиращо, тонизиращо и реабилитационо действие. Това е плазмен пантохематоген, който на практика представлява 100% концентрат от натурални биостимулатори и енерготоници автолизат от дрождите на шампански вина - захаромицети, много богат източник на ред витамини и минерали, витамин С,с мощно антиоксидантно действие, червен корен - за възстановяване на силите и поддържане на тонуса,екстракт от корен на  елеутерокок, един от най-силните растителни адаптогени и  енерготоници.

Адаптогените 
укрепват имунитета;
способстват за бързото възстановяване след прекарани заболявания;
повишават физическата и умствената работоспособност;
подобряват концентрацията и паметта;
- изпълват тялото с енергия, умът - с идеи, връща желанието за работа и живот!

 

image

image
















Сибирско здраве продължава да работи за вас и да разработва най - иновативните и екологично чисти продукти за здраве и дълголетие!!! Благодарим ви че посетихте нашия блог и ви пожелаваме сибирско здраве за да се наслаждавате на живота в цялата му красота!!!

image

За контакти и повече информация виж профила.

 






Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sibircho
Категория: Бизнес
Прочетен: 47861
Постинги: 7
Коментари: 2
Гласове: 7
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031