Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.08.2011 11:23 - Очните болести засягат милиони хора всяка година. Ето как да се предпазим от тях и да поддържаме добро зрение!
Автор: sibircho Категория: Новини   
Прочетен: 1654 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 27.08.2011 17:07


 
"Преди около месец отидох на очен лекар, за да ме прегледа. От известно време насам бях забелязала, че нещо с очите ми не е както трябва...Та докторът ме прегледа и единственото, което можа да направи е да ми предпише рецепта за очила... 
"Аз излязох от кабинета и бях твърдо решена още в близките дни да отида до някоя оптика и да си купя очила, за да мога да виждам както преди...Но тогава се случи нещо неочаквано. По пътя към дома аз започнах да броя хората, които носят очила на улицата. Броят им бе много голям, почти всеки 5 човек. И тогава си казах, че трябва да направя нещо за себе си и за очите си!"   В днешно време все по-рядко се срещат хора с добро зрение, броят на пациентите на офталмолозите расте с всяка година. Обезпокояващо е, че те далеч не са възрастни хора. Ако преди 20 г., първите признаци на късогледство са се появявали около 40-тата година на хората, то днес възрастта значително се е снижила и проблемът се появява в студентските, даже и в ученическите години от живота на хората.  

Защо късогледството “младее”? През последните 20 г. нашият живот кардинално се промени – телевизор, компютър, напрегната работа, небалансирано хранене – всички тези фактори подриват здравето на очите ни. Ако всичко се ограничаваше до късогледството, това би било по-малък проблем. Много заболявания на очите, такива като катаракта и глаукома, са много разпространени и за съжаление, много опасни, тъй като могат да доведат и до пълна слепота. 

«По-добре мъртъв, отколкото сляп», считал Уилям Шекспир. Възможно е да не сте съгласни с него, но е безспорно, че отличното зрение е много ценно. Разбира се, че очите трябва да се пазят от най-ранна възраст, но да се профилактират очните проблеми никога не е късно. 

Нормалното функциониране на нашата «оптична система» зависи от много фактори. Очите са толкова крехък и сложно устроен механизъм, че да му навреди може всяка дреболия. Рискова група са хората, чиито най-близки родственици имат някакви проблеми със зрението. При такова положение всяко възпаление, всеки дефицит на витамини може да се отрази на очите.

За да отложим във времето възрастовото понижаване на остротата на зрението и да не допуснем патологични озменения в структурата на очите, е необходимо да им предоставяме всичко необходимо. 

С тази задача прекрасно се справя революционния природен прадукт на корпорация Сибирско здраве Жива клекта VII. Живата клетка е средство за  хронобиологични корекции, разработено специално за защита на органите на зрението. 

Надеждна защита
Уникалният патентован комплекс “Антофтам” е източник на антоциани – мощни природни антиоксиданти, които избирателно защитават съдовете на очната ретина. А именно увреждането на съдовете на очите и влошаването на кръвоснабдяването на ретината е най-разпространената причина за понижаване на остротата на зрението. Комплексът “Антофтам” защитава съдовете на ретината на очите, предотвратява образуването на тромби, снижава нивото на холестерина и по такъв начин поддържа пълноценното кръвоснабдяване на зрителните клетки. Освен това антицианите предотвратяват окислителните процеси в склерите, които нарушават тяхната прозрачност и в крайна сметка могат да доведат до развитие на катаракта. Важен е и фактът, че  доказаната ефективна дневна доза на антоцианите е от 10 до 15 мг., а съдържанието на антоциани в «Жива клетка VII» е 12 мг.

Пълноценното хранене
Патентованият комплекс “Каровизин” е източник на природни каротиноиди, такива като бета-каротин, лютеин, зеаксантин и ликопин. Тези растителни вещества способстват възстановяването на зрителния пигмент – родопсин. Под въздействието на светлината, зрителният пигмент се разпада. Затова, колкото повече светлинни сигнали получаваме, толкова по-голяма количество зрителен пигмент се разпада, и в следствие на това, остротата на зрението отслабва. При продължителна работа на зрителния апарата, пигментът не успява да се възстанови и нашите очи започват да се уморяват. Да се избегнат такива последствия може само по един начин – да осигурим време за почивка на очите си и да обезпечим големи количества каротиноиди на организма, които са необходими за синтеза на нов зрителен пигмент. Патентованият комплекс “Каровизин” обезпечава изцяло потребността на организма от всички необходими за зрението природни каротиноиди и витамин А, като се има пред вид повишеното натоварване на очите при съвременния начин на живот.

image

 «Жива клетка VII» - Любувайте се на света във всичките му цветове!

Сибирско здраве продължава да работи за вас и да разработва най - иновативните и екологично чисти продукти за здраве и дълголетие!!! Благодарим ви че посетихте нашия блог и ви пожелаваме сибирско здраве за да се наслаждавате на живота в цялата му красота!!!
image

За контакти и повече информация виж профила.






Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sibircho
Категория: Бизнес
Прочетен: 47908
Постинги: 7
Коментари: 2
Гласове: 7
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930